Axe

Luchtverfrisser Lidmaatschap

Tirestyle introduceert Axe Luchtverfrissers. Wat iedereen al kende als deodorant is er nu in een luchtverfrisser voor in de auto. Keuze uit verschillende geuren. Zowel voor aan de spiegel als in het luchtrooster.

Waarom?

Maandelijks een luchtverfrisser op de mat.​

Nooit meer in een stinkende auto.​

Geen verplichtingen geen gedoe. Je lidmaatschap is altijd opzegbaar.

Keuzes uit vele luchtverfrisser

Heb je dat ook wel eens dat je luchtverfrisser in de auto geen geur meer afgeeft. Of dat je helemaal geen frisse auto hebt? 
Dan hebben wij de oplossing voor jou. Nu kun je bij ons maandelijks je eigen gloednieuwe luchtverfrisser ontvangen voor altijd een frisse auto en nooit meer gedoe of verplichtingen
Voor meer info stuur een email naar info@tirestyle.nl
Meld je hier aan!
Meld je hier aan!
Meld je hier aan!
Meld je hier aan!

FAQ

Frequent questions and answers

Ja het is mogelijk van merk te veranderen of een andere geur te kiezen. Wanneer je ons een email stuurt naar info@tirestyle.nl zullen wij het merk of de geur veranderen en krijg je de gewenste geur de eerst volgende keer binnen.

Ja onze luchtverfrissers zijn maandelijks opzegbaar. Je kunt op elk gewenst moment je abonnement opzeggen hierbij word wel 1 maand opzegtermijn gehanteerd waardoor je nog wel 1 maand je luchtverfrisser ontvangt en word na 1 maand opgezegd en geannuleerd.

De meeste luchtverfrissers gaan gemiddeld een maand mee voordat ze weinig tot geen geur meer afgeven waardoor het heel fijn is dat je ze per maand in de bus krijgt,

Het licht er een beetje aan wanneer het lidmaatschap is aangemeld maar wij proberen aan het begin van de maand alle luchtverfrissers te verzenden.