0
Your Cart

Retouren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product (ongebruikt) met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tirestyle.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Uitzonderingen retourneren

Bij de volgende producten is het niet mogelijk om uw herroepingsrecht te gebruiken. In deze gevallen is het niet mogelijk vanwege custom producten of aangepaste bestellingen waarbij het hergebruik niet mogelijk of moeilijk zal zijn. Let op:  

Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1.  
    1. 2 Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken/gescheurd is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
    1. 3 Alle producten onder de merk letters. Deze zijn niet retourneerbaar gezien deze op maat worden gemaakt betreft maten en kleuren voor de klant op banden specificatie.
    1. 4 Gebruikte customletters. Letters die gebruikt zijn worden niet geaccepteerd om te retourneren.